sidepanel

Sidepanelet er området til høyre dokumentet der du kan velge innstillinger for dokumentet eller for tekst eller objekter du har valgt. Sidepanelet er kun synlig når Format- eller Dokument-knappen er valgt i verktøylinjen.

• Hvis Format-knappen er valgt, ser du kontroller for formatering i sidepanelet for det du har valgt i dokumentet. Hvis du for eksempel har valgt tekst, ser du kontroller for å endre font, tekststørrelse eller stil.

• Hvis Dokument-knappen er valgt, ser du kontroller for å formatere dokumentet i sidepanelet, for eksempel sideretning og marger.

Format-knappen er valgt på verktøylinjen, og font, justering og andre kontroller for tekstformatering vises i sidepanelet til høyre for dokumentet.