Funksjonsnavigeringen

I Pages for iCloud kan du bruke Funksjonsnavigering til å lære om og sette inn funksjoner du bruker til å utføre utregninger i tabellene dine.

For å åpne Funksjonsnavigeringen markerer du en tabellcelle og skriver inn likhetstegnet (=). Formelredigering vises i tabellcellen, og Funksjonsnavigering (vist under) åpnes i Format-sidepanelet til høyre.

Hvis du ikke ser sidepanelet, klikker du på Format-knappen på verktøylinjen.

Funksjonsnavigeringen med søkefelt øverst, funksjoner etter kategori, knappen Sett inn funksjon og informasjon om den markerte funksjonen.