Pages-skrivebord

Når du åpner Pages for iCloud, vises Pages-skrivebordet. Her kan du opprette, åpne og behandle dokumenter som er lagret i iCloud Drive.

Som standard viser Pages-skrivebordet de sist redigerte dokumentene. Klikk på Bla gjennom (til venstre) for å se alle dokumentene dine, eller klikk på Delt for å vise bare delte dokumenter.

Pages-skrivebordet i Bla gjennom-visning. Mer-knappen (tre prikker) vises i nedre høyre hjørne av det valgte dokumentet. Knapper for å opprette et nytt dokument eller en ny mappe og laste opp eller slette et dokument vises midt på verktøylinjen. I øvre høyre hjørne er det knapper for å sende tilbakemeldinger, bytte mellom iCloud-apper, opprette nye dokumenter og administrere kontoinnstillingene dine.

For å gå tilbake til Pages-skrivebordet mens et dokument er åpent, klikk på Verktøy-knappen på verktøylinjen og velg Gå til Mine dokumenter.