Pages-skrivebord

Når du åpner Pages for iCloud, vises Pages-skrivebordet. Her kan du opprette, åpne og behandle dokumenter som er lagret i iCloud Drive.

Som standard viser Pages-skrivebordet de sist redigerte dokumentene. Klikk på Bla gjennom (til venstre) for å se alle dokumentene dine, eller klikk på Delt for å vise bare delte dokumenter.

Pages-skrivebordet som viser et valgt dokument med Mer-knappen, når du klikker for å dele og endre navn på dokumentet. Knappene øverst brukes til å opprette et nytt dokument, opprette en mappe og laste opp et dokument.

For å gå tilbake til Pages-skrivebordet mens et dokument er åpent, klikker du på Verktøy-knappen i verktøylinjen og velger deretter Gå til Mine dokumenter.