Miniatyrsider-visningen

Miniatyrsider-visningen vises i sidepanelet til venstre og inneholder miniatyrbilder av alle sidene i dokumentet ditt. I denne visningen kan du gå til en bestemt side ved å klikke på det tilsvarende miniatyrbildet, og du kan endre rekkefølge på, duplisere og slette sider eller deler.

For å se Miniatyrsider-visningen klikker du på Vis-knappen på verktøylinjen. Deretter velger du Miniatyrsider.

Miniatyrsider i sidepanelet til venstre, hvor den valgte siden er fremhevet i mørk oransje og en annen side i den samme inndelingen er fremhevet i lys oransje.