nøkkelring

Nøkkelringtilgang arkiverer passordene dine til tjenere, apper, nettsteder og mer, slik at du ikke trenger å huske dem. Når du arkiverer passordet til et Numbers-regneark på nøkkelringen, slipper du å skrive inn passordet hver gang du åpner regnearket.

Hvis du vil ha mer informasjon om Nøkkelringtilgang og hvordan du bruker en nøkkelring, klikker du på skrivebordet for å bytte til Finder, velger Hjelp > Hjelp for macOS (fra Hjelp-menyen øverst på skjermen) og søker etter «nøkkelring».