marker celler

• Marker en celle: Klikk på den.

• Marker et celleområde: Klikk på en celle, og dra i en hvit prikk i en hvilken som helst retning for å dekke celleområdet.

Hvis du flytter den gule prikken, kopierer du celleinnholdet til radene du flytter markøren over. Hvis du gjør dette ved et uhell, flytter du den gule prikken tilbake til opprinnelig stilling eller trykker på Kommando-Z på tastaturet for å angre på handlingen.

• Rediger innholdet i en celle: Dobbeltklikk på cellen og skriv.