marker tekst

Hvis teksten ligger i en tabellcelle, må du klikke på cellen før du kan markere teksten.

• Marker ett eller flere tegn: Klikk foran det første tegnet, og dra over tegnene du vil markere.

• Marker et ord: Dobbeltklikk på ordet.

• Marker et avsnitt: Trippelklikk i avsnittet.

• Marker et tekstområde: Klikk foran det første tegnet, og hold deretter nede Skift-tasten på tastaturet og klikk ved slutten av teksten du vil markere. Du kan markere noen få tegn eller en større mengde tekst som strekke seg over flere avsnitt.