malvelger

Malvelgeren viser miniatyrer av malene du kan bruke til å opprette et nytt regneark. Åpne temavelgeren ved å velge Arkiv > Ny (fra Arkiv-menyen øverst på skjermen). Hvis du vil se flere maler, flytter du markøren over en rad og klikker deretter på venstre eller høyre pil (med en styreflate kan du også sveipe over raden med to fingre). Dobbeltklikk på en mal for å åpne den.

Malvelgeren. Et sidepanel til venstre viser malkategorier som du kan klikke på for å filtrere valg. Til høyre vises miniatyrbilder av forhåndsdesignede maler arrangert i rader etter kategori, med Sist brukte øverst, etterfulgt av Enkel og Personlig økonomi. Språk og område-lokalmenyen er nederst til venstre, og Avbryt- og Velg-knappene er nederst til høyre.