marker hele rader eller kolonner

Klikk hvor som helst i tabellen for å vise bokstaver over kolonnene og tall til venstre for radene, og gjør deretter hva som helst av følgende:

• Marker en enkeltrad eller -kolonne: Klikk på tallet eller bokstaven for raden eller kolonnen.

• Marker flere rader eller kolonner: Klikk på tallet eller bokstaven for en rad eller kolonne, og dra deretter i en hvit firkant for å dekke radene eller kolonnene.

• Marker rader eller kolonner som ikke er sammenhengende: Hold nede Kommando-tasten mens du klikker på tallene eller bokstavene for radene eller kolonnene.