tastatursnarvei

En tastatursnarvei er en enkel måte å utføre en handling på, ved å trykke på to eller flere taster på tastaturet samtidig. For eksempel er Kommando-P tastatursnarveien for å skrive ut, som betyr at du trykker på Kommando- og P-tastene samtidig.

I menyene øverst på skjermen vises tilgjengelige tastatursnarveier til høyre for menykommandoene.

Hvis du vil vite mer om tastatursnarveier og symboler som brukes i tastatursnarveier, velger du Hjelp > Tastatursnarveier fra Hjelp-menyen øverst på skjermen.