Funksjonsnavigering

I Numbers bruker du Funksjonsnavigering for å lære om og sette inn funksjoner for å utføre beregninger i regneark.

Hvis du vil åpne funksjonsnavigering, markerer du en tabellcelle og skriver inn er lik-tegnet (=). Formelredigering vises i tabellcellen, og Funksjonsnavigering åpnes til høyre i vinduet (hvis du ikke ser den, trykker du på Format-radioknappen i verktøylinjen).

Funksjonsnavigering med forklaringer for nylig brukte funksjoner, Sett inn funksjon-knappen og funksjonsdefinisjonen.