verktøylinje

Verktøylinjen er raden med knapper over regnearket. Trykk på knappene for å sette inn objekter som figurer, diagrammer og tabeller, formatere tekst og objekter, angre på eller gjøre endringer på nytt og mer.

Valgene på verktøylinjeknappen kan variere avhengig av iPad-modell og om iPaden brukes i stående visning, liggende visning eller Split View. Hvis du ikke ser objekt-knappene, trykker du på Legg til-knappen (se under).

Objektknappene øverst i Legg til objekter-menyen.