snarveislinje

Snarveislinjen vises på iPad over tastaturet når teksting med forslag er slått på. Du kan vise eller skjule snarveislinjen.

Med knappene på snarveislinjen i Numbers kan du klippe ut, kopiere, lime inn og duplisere tekst. Du kan også legge til fet, kursiv og understreket formatering til tekst.

Hvis du ikke ser snarveislinjen, sveiper du opp på det hvite håndtaket over midten av tastaturet. Hvis du fortsatt ikke ser den, kan det være at tekstforslag er slått av for tastaturet.