iCloud Drive

iCloud Drive lagrer presentasjonene, regnearkene, PDF-ene og bildene dine samt andre typer dokumenter, slik at du kan arbeide med den samme filen i flere apper og samarbeide om dem med andre i sanntid. iCloud Drive fungerer med apper som støttes, inkludert Pages, Keynote, Numbers og GarageBand og enkelte apper fra andre utviklere enn Apple.

Du har tilgang til iCloud Drive fra Filer-appen på iOS og iPadOS, Finder på Macen, Filutforsker på Windows-PC-er eller iCloud.com.

iCloud Drive fungerer med enheter med iOS 8 eller iPadOS 13 eller nyere, Mac-datamaskiner med OS X 10.10 eller nyere og PC-er med iCloud for Windows.