handlingsmeny

Handlingsmenyer inneholder valg for oppgaver du kan utføre raskt i en markert tabell, rad, kolonne eller celle. En handlingsmenyknapp vises nederst på skjermen når du markerer en tabell (Tabellhandlingsmeny-knappen), rad (Radhandlingsmeny-knappen), kolonne (Kolonnehandling-knappen) eller celle (Cellehandlingsmeny-knappen). Trykk på knappen for å åpne menyen. Hvilke valg som vises i menyen, avhenger av hva som er markert.

Hvis tastaturet er åpent, kan du trykke på Handlingsmeny-knappen øverst til høyre for å åpne handlingsmenyen.

Merk: Hvis du har mottatt regnearket fra noen og ikke ser handlingsmenyen, kan det hende at regnearket er i lesevisning. Trykk på Rediger-knappen øverst på skjermen for å gå ut av lesevisning.