Funksjonsnavigering

I Numbers bruker du Funksjonsnavigering for å lære om og sette inn funksjoner for å utføre beregninger i regneark.

Åpne Funksjonsnavigering ved å trykke på en celle, trykke på Cellehandlingsmeny-knappen nederst til høyre på skjermen, trykke på Ny formel, og deretter trykke på Funksjoner-knappen. Hvis du vil lese om en funksjon, trykker du først på Kategorier og deretter på Info-knappen ved siden av funksjonen.

Funksjonsnavigering med en forklaring for Kategorier-knappen og listen med kategorier.