pivottabellfelter

Et felt representerer en kolonne med kildedata som brukes til å fylle ut en pivottabell. Du velger hvilke felter som skal inkluderes i en pivottabell, på Pivotvalg-fanen i Organiser-sidepanelet (vises nedenfor). Eksempel: For pivottabellen Salg blir det lagt til felter for Dato, Kraft og Produkt i radene og kolonnene i pivottabellen, og feltet for Enheter brukes i tabellens verdiberegninger for å oppsummere enhetsdataene.

Pivotvalg-fanen i Organiser-sidepanelet, hvor det vises felter i delene Kolonner, Rader og Verdier samt Info- og Mer-knapper for å redigere feltene og oppdatere pivottabellen.