Numbers-skrivebordet

Når du åpner Numbers for iCloud, vises Numbers-skrivebordet. Her kan du opprette, åpne og behandle regneark som er lagret i iCloud Drive.

Som standard viser Numbers-skrivebordet de sist redigerte regnearkene. Klikk på Bla gjennom (til venstre) for å se alle regnearkene dine, eller klikk på Delt for å vise bare delte regneark.

Numbers-skrivebordet. Bildeforklaringer til Opprett regneark-knappen, et eksisterende regneark og Numbers-skrivebordet.

For å gå tilbake til Numbers-skrivebordet når et regneark er åpent, klikker du på Verktøy-knappen i verktøylinjen og velger Gå til Mine regneark.