Et Safari-vindu som viser en nettside med uthevet tekst, og ved siden av er det et hurtignotat som inneholder teksten og en lenke til nettsiden.

Skriv ned et hurtignotat

Med funksjonen for hurtignotat kan du enkelt starte et notat fra hvor som helst på Macen, uten å gå ut av appen du bruker.

Slik oppretter du et hurtignotat

Notater i gallerivisning – som viser innholdet i hvert notat i et miniatyrbilde. Søkeforslag vises øverst til høyre, for eksempel låste notater og notater med vedlegg.

Finn det ene notatet når du virkelig trenger det

Med gallerivisning kan du se alle notatene dine som miniatyrbilder, og enkelt skanne bildene i dem for å finne notatet du vil ha. Eller bruk kraftige søkefunksjoner til å finne objekter i vedlagte bilder, tekst i et skannet dokument og annet.

Slik søker du i notatene dine

En Mac og en iPad som viser samme notat fra iCloud.

Ta notater hvor enn du er

Når du legger til internettkontoene dine i Notater, kan du ha notatene dine med deg uansett hvilken enhet du bruker. På den måten kan du planlegge en biltur på Mac, og ha notatene liggende på iPaden mens du er på tur.

Slik legger du til eller fjerner notatkontoer

Et notat som inkluderer et stort bilde av en bakke og en elv.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, videoer, PDF-er og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater rett fra Safari, Kart eller mange andre apper.

Slik legger du ved bilder, filer og annet

Notater i gallerivisning etter at du har valgt å administrere et delt notat. En liste over personer som har blitt lagt til, vises, og ulike valg er tilgjengelig.

Samarbeid gjort enkelt

Når du bruker iCloud-notater, kan du invitere andre slik at de kan vise eller gjøre endringer i et notat eller en mappe. Hvis du deler et iCloud-notat i en gruppesamtale i Meldinger, ser du oppdateringer i samtalen når noen redigerer notatet.

Slik deler du notater og mapper

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Notater, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.