Administrert Apple-ID

Administrerte Apple-ID-er, som alle andre Apple-ID-er, brukes til å logge på personlige eller delte enheter. De brukes også for tilgang til Apple-tjenester – inkludert iCloud og når du samarbeider i iWork-apper og Notater-appen – samt Apple School Manager og Apple Business Manager. Administrerte Apple-ID-er laget for å oppfylle behov og juridiske krav i organisasjoner. Organisasjoner kan bruke dem til å styre nullstilling av passord, begrense kjøp og kommunikasjon og administrere tillatelser basert på rollene personer har fått tildelt. (Rollene som administrator og ansatte kan for eksempel bruke administrerte Apple-ID-er til å logge på nettportalene til Apple School Manager og Apple Business Manager.)

Merk: Administrerte Apple-ID-er støtter ikke Familiedeling.