Aktiver Siri

Merk: Maskinen må være koblet til internett før du kan bruke Siri.

Gjør noe av følgende for å aktivere Siri på Macen:

• Hold nede Mikrofon-tasten hvis det er tilgjengelig i raden med funksjonstaster. Eventuelt bruker du tastatursnarveien som er angitt i Siri og Spotlight-innstillingene.

• Klikk på Siri i menylinjen. Hvis det ikke vises, kan du legge det til ved hjelp av Kontrollsenter-innstillingene.

• Trykk på Siri i Touch Bar (hvis Macen har Touch Bar).

• Si «hei, Siri» eller «Siri» (hvis dette valget er tilgjengelig og slått på i Siri og Spotlight-innstillingene). Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Siri på alle Apple-enhetene dine for å sjekke om «Hei Siri» eller «Siri» er tilgjengelig for din enhet og ditt språk.