iCloud-notater

Du kan lagre notater i iCloud, slik at du både kan åpne dem og redigere dem på alle enhetene dine og på iCloud.com. Notater som er lagret i iCloud, vises under iCloud i sidepanelet i Notater-programmet. Hvis du ikke ser iCloud i sidepanelet, må du logge på iCloud og slå på Notater-funksjonen i valgpanelet for iCloud.

• Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Apple-ID, klikk på iCloud (i sidepanelet) og marker avkrysningsruten for Notater for å slå funksjonen på.

Merk: iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller områder, og iCloud-funksjoner kan variere etter område.