iCloud-notater

Du kan lagre notater i iCloud, slik at du kan åpne og redigere dem på alle enhetene dine og på iCloud.com. Notater som er lagret i iCloud, vises under iCloud i sidepanelet i Notater-appen. Hvis du ikke ser iCloud i sidepanelet, må du logge på iCloud og slå på Notater-funksjonen i iCloud-innstillingene.

• Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og klikk deretter på [navnet ditt] i sidepanelet. Klikk på iCloud til høyre, og slå deretter på Notater.

Merk: iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller områder, og iCloud-funksjoner kan variere etter område.