Tegning

På iPhone, iPad og iPod touch kan du opprette en tegning i et notat ved å bruke fingeren din eller Apple Pencil. Tegninger passer perfekt for å ta håndskrevne notater, som du kan søke etter akkurat som all annen tekst. De er synlige på alle enhetene dine der du er logget på med samme Apple-ID og Notater er slått på i iCloud-innstillingene.

En tegning på iPhone som viser håndskrevne notater og håndtegnet grafikk.