Apple Music-vinduet viser Hjem-skjermen.

Lytt til alle favorittene dine

Apple Music har millioner av sanger. Du kan lytte til alt fra klassiske hits til de nyeste utgivelsene.

Slik blir du med i Apple Music

FaceTime-vinduet, som viser et anrop med deltakere som bruker SharePlay til å lytte til et album sammen.

Lytt til musikk sammen

Med SharePlay kan du og vennene dine lytte til musikk sammen mens dere er i en FaceTime-samtale. Avspillingen er synkronisert, slik at alle hører alt samtidig.

Slik bruker du SharePlay

Det spilles en sang på en Mac, iPhone og Apple Watch med HomePod.

Få tilgang til sanger på alle enhetene dine

Med alle sangene dine samt Apple Music i biblioteket, kan du spille favorittene på alle enhetene dine.

Slik får du tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine

En fullskjermsavspiller med en låt som spilles av og sangtekster til høyre, som vises på skjermen samtidig som musikken.

Følg med på hver linje av teksten

Glem aldri et ord – se sangtekster for sanger i Apple Music og legg til dine egne for andre sanger.

Slik viser og skriver du inn sangtekster

Apple Music-vinduet, med et bibliotek med albumer.

Sett sammen biblioteket

Når du starter opp Apple Music-appen på Macen første gang, starter du med et tomt bibliotek. Du kan lage en samling av sanger og albumer på flere forskjellige måter.

Slik legger du til musikk i biblioteket

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Musikk, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Gå til kundestøttenettstedet for Musikk hvis du trenger mer hjelp.

Ikke alle funksjoner og innhold er tilgjengelig i alle land eller områder. «One That Got Away» skrevet av Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.