Felles spilleliste

En samling med medier (for eksempel låter eller videoer) som deles med andre for å kunne samarbeide om den. Personen som oppretter og deler spillelisten, er verten. Personene som inviteres til og blir med i spillelisten, er deltakere. Alle kan legge til, fjerne og endre rekkefølgen på sanger i spillelisten og reagere med emojier på sanger.

Felles spillelister er tilgjengelige i macOS Sonoma 14.3, iOS 17.3, iPadOS 17.3 eller nyere.