musikkbibliotek

Musikksamlingen som er tilgjengelig for deg i Musikk-programmet. Musikkbiblioteket kan inneholde objekter fra Apple Music og iTunes Match (hvis du abonnerer), fra andre enheter, CD-er, iTunes Store eller andre tjenester. Du kan ha tilgang til hele musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine der du er logget på med samme Apple-ID og tilkoblet internett.

Merk: Apple Music og iTunes Match er ikke tilgjengelig i alle land eller områder.