Krav for gruppemeldinger

Hvis du vil sende en gruppemelding via iMessage, må alle i gruppen ha et telefonnummer eller en e-postadresse som er registrert i iMessage.

Hvis du vil sende en gruppemelding til personer som har et telefonnummer, men som ikke er registrert med iMessage, må du ha en iPhone med iOS 8.1 eller nyere og konfigurere den til å få SMS-tekstmeldinger på Mac. Se Apple-kundestøtteartikkelen Videresend SMS- og MMS-meldinger fra iPhone til Mac eller iPad.