Meldinger-samtaler

Meldingssamtaler vises på venstre side av Meldinger-vinduet. Avhengig av størrelsen på sidepanelet kan det hende du kun ser initialene eller bildet til personen eller gruppen som er med i samtalen. Når du utvider sidepanelet, kan du også se individuelle navn, gruppenavn, e-postadresser og telefonnumre.

Når du markerer en samtale til venstre, vises en logg til høyre.

Meldinger-vinduet med samtaler i sidepanelet og loggen som inneholder meldingene i samtalen.

Hvis du vil søke etter kontakter eller innhold i samtaler, klikker du i søkefeltet oppe i venstre hjørne og skriver inn søket ditt. Eller velg mellom foreslåtte kontakter, lenker, bilder og annet.

Hvis du er begrenset til å sende meldinger til og motta meldinger fra kun bestemte personer, vises det et timeglassymbol ved siden av personene du ikke kan sende meldinger til.

Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruke Skjermtid på Mac.