Krav til lyd- og gruppevideosamtaler i FaceTime

Du kan foreta eller motta FaceTime-gruppesamtaler i FaceTime-appen når du oppfyller følgende krav:

• Du er koblet til internett.

• Du må være logget på FaceTime med en Apple-ID.

• Maskinen må ha en innebygd eller tilkoblet mikrofon. FaceTime-videoanrop krever også et innebygd eller tilkoblet kamera.

• Du må ha ett av følgende:

Du kan bli med i en FaceTime-gruppesamtale fra nettleseren din når du oppfyller følgende krav:

• Du er koblet til internett.

• Du har en innebygd eller tilkoblet mikrofon. For FaceTime-videoanrop trenger du også et innebygd eller tilkoblet kamera (krever støtte for H.264-videokoding).

• Du har en Android- eller Windows-enhet med den nyeste versjonen av Google Chrome eller Microsoft Edge.

Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller områder.

Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruke FaceTime på Mac.