nyttelast

Minst én administrert innstilling. Noen innstillinger, for eksempel VPN, kan ha mer enn én nyttelast. Bruk nyttelaster til å administrere økt nettverkssikkerhet, brukerautentisering, Wi-Fi-autentisering, innstillinger for VPN-regler, e-postinnstillinger og mer. Du kan bruke nyttelastinnstillinger til å sette retningslinjer for restriksjoner, for eksempel bruken av Siri og FaceTime eller installering av apper. Du kan også opprette nyttelaster som inneholder retningslinjer for Wi-Fi-autentisering, slik at brukerne umiddelbart kan koble til sikre Wi-Fi-tilgangspunkter og få rask internettforbindelse.