Et Mail-vindu som viser konto-dialogruten.

Kom i gang med Mail

Konfigurer Mail og bli klar til å sende, motta og håndtere e-post for alle e-postkontoene dine fra én og samme app.

Kom i gang med Mail

Blokkert-panelet i Mail-innstillinger, som viser en liste over blokkerte avsendere. Avkrysningsruten for å aktivere filtrering av blokkert e-post er markert, i tillegg til alternativet for å merke blokkert e-post men å la det ligge i innboksen når det ankommer.

Reduser støyen

Hold innboksen og oppmerksomheten din fokusert ved å blokkere e-post fra bestemte personer eller grupper.

Slik blokkerer du avsendere

Sidepanelet i Mail-vinduet som viser flere postkasser som tilhører en iCloud-konto.

Sorter e-poster automatisk

Bruk smarte postkasser til å sortere e-poster automatisk etter hvert som du mottar dem.

Slik bruker du smarte postkasser

Mail-vinduet med en markert e-post som viser Påminn meg-dialogruten.

Få påminnelser om e-post

Ta deg av e-poster senere når det passer, med Påminn meg.

Slik bruker du Påminn meg

Bla gjennom Brukerveiledning for Mail ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Gå til nettstedet for Mail-kundestøtte hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.