e-postkontoer

Du kan bruke forskjellige typer e-postkontoer i Mail. Noen av de mest brukte kontotypene inkluderer:

• iCloud-kontoer: Bruk Mail på Macen og få umiddelbar tilgang til meldinger og postkasser på andre maskiner (med OS X versjon 10.8 eller nyere) og enheter (med iOS 5 eller nyere) der du bruker iCloud-e-post.

• IMAP-kontoer: Meldinger arkiveres på en e-posttjener inntil du sletter dem. Når kontoen din kobles til tjeneren, synkroniseres den, slik at meldingene på Macen din er de samme som de på tjeneren. Meldinger er tilgjengelige fra forskjellige datamaskiner og steder der du bruker kontoen.

• Microsoft Exchange-kontoer: På samme måte som IMAP-kontoer, arkiveres meldinger på en e-posttjener og er tilgjengelige fra forskjellige datamaskiner og steder der du bruker kontoen. Med noen begrensninger kan du bruke flagg i en Exchange-konto.

For at en Exchange-konto skal kunne konfigureres i Mail, må Exchange-tjeneren støtte Exchange Web Services (EWS). Kontakt tjeneradministratoren for mer informasjon.

• POP-kontoer: Meldinger arkiveres på en e-posttjener og lastes ned til Macen når du kobler til kontoen. Meldingene blir værende på tjeneren til de slettes fra tjeneren.