Touch Bar

En funksjon øverst på tastaturet på noen Mac-datamaskiner. Du kan bruke kjente bevegelser – som trykk, sveip eller skyv – direkte på Touch Bar for å justere innstillinger og utføre oppgaver.

Touch Bar langs toppen av tastaturet, som viser minimert Control Strip til høyre, og knapper som varierer etter app eller oppgave.

Standardinnstillingen er at Touch Bar viser Control Strip, som du kan bruke til å justere innstillinger som lysstyrke og volum og bruke Siri . Du kan utvide Control Strip for tilgang til flere innstillinger.

Andre knapper på Touch Bar varierer avhengig av app eller oppgave. Når du for eksempel skriver en e-post i Mail-appen, viser Touch Bar knapper for å formatere tekst.