Postkasse

En postkasse er som en mappe og brukes til å oppbevare og organisere e-postmeldinger. Hver e-postkonto du bruker i Mail har et sett med standardpostkasser – for eksempel Innboks, Sendt, Utkast og Papirkurv. Mail-sidepanelet viser postkassene for hver konto, i tillegg til postkasser du oppretter. Hvis du vil vise sidepanelet, velger du Vis > Vis sidepanel eller trykker på Kontroll-Kommando-S.

Postkasser på Macen er lokale, noe som betyr at du kun kan få tilgang til dem på Macen. De vises i På maskinen-delen i Mail-sidepanelet. Postkasser på en kontos e-posttjener kan du få tilgang til på en hvilken som helst datamaskin der du bruker kontoen. De vises i kontodelen i sidepanelet.