Mail-sidepanel

Mail-sidepanelet viser postkasser, mapper og flaggede objekter for e-postkontoene du bruker i Mail, og favorittpostkassene dine. Hvis sidepanelet ikke vises, velger du Vis > Vis sidepanel eller trykker på Kontroll-Kommando-S. Hvis en e-postkonto du forventer ikke vises i sidepanelet, velger du Mail > Valg, klikker på Kontoer, klikker på Kontoinformasjon og forsikrer deg om at kontoen er aktivert.

Hvis du vil øke størrelsen på symbolene og teksten i Mail-sidepanelet, velger du Apple-menyen > Systemvalg, klikker på Generelt og velger en størrelse fra lokalmenyen «Størrelse på sidepanelsymboler».