Favorittlinje

Favorittlinjen gir deg rask tilgang til de postkassene eller mappene du bruker mest, for eksempel Innboks, VIP eller Flagget. Du kan flytte meldinger fra meldingslisten til en postkasse i favorittlinjen. For å vise favorittlinjen velger du Vis > Vis favorittlinje.

Du har enkel tilgang til favorittpostkassene dine i Mail-sidepanelet. Hvis du vil vise sidepanelet, velger du Vis > Vis sidepanel eller trykker på Kontroll-Kommando-S.