Bli kjent med hele Macen

Vil du ha en rask introduksjon til porter, tilkoblinger, tilbehør og andre funksjoner på MacBook Pro?

En rask MacBook Pro-oversikt

Er du klar til å komme i gang?

Start MacBook Pro ved å åpne skjermen eller koble den til strøm eller ved å trykke på en av tastene. Følg instruksjonene i Oppsettassistent for å komme i gang.

Konfigurer Macen

Hold deg synkronisert

Få tilgang til dokumentene, bildene, musikken, programmene, kontaktene og kalenderne dine på alle enhetene dine ved hjelp av iCloud. Og bruk MacBook Pro sammen med iOS-enhetene dine til å starte og motta telefonanrop og tekstmeldinger, kopiere og lime inn på tvers av enheter eller opprette en Instant Hotspot.

Bruk MacBook Pro med iCloud og Kontinuitet

Slipp kreativiteten løs

Rediger bilder, organiser i albumer og del minner med Bilder, organiser og lytt til musikk, bøker, filmer og annet med iTunes, opprett presentasjoner med Keynote, og opplev det enorme utvalget av programmer på App Store. Mulighetene er endeløse.

Gjør deg kjent med programmene som følger med Macen

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.