Launchpad

Launchpad på Mac er en visning der du finner en oversikt over, og kan åpne apper som er på Macen. Når du installerer en app fra App Store, vises den i Launchpad.

En Mac-skjerm med Launchpad åpent, som viser en mappe med apper i Launchpad og Launchpad- og App Store-symbolene i Dock.

Åpne og lukk Launchpad. Klikk på Launchpad-symbolet  i Dock for å åpne Launchpad. For å lukke den, trykker du på Esc eller klikker hvor som helst på skjermen (unntatt på et appsymbol).

Søk etter en app. Skriv inn navnet på appen i søkefeltet øverst i Launchpad. Hvis du vil gå til en annen side i Launchpad, må du trykke på Kommando-venstrepil eller Kommando-høyrepil eller sveipe med to fingre.

Organiser apper i Launchpad. Launchpad organiserer appene dine i et rutenett. Flytt en app til et ny plassering for å omorganisere appene. Flytt en app over en annen app for å opprette en mappe. Flytt flere apper til den nye mappen for å legge dem til. Du kan fjerne en app fra en mappe ved å flytte det ut av mappen. Spill du laster ned fra App Store, vises automatisk i Spill-mappen.

Finn ut mer. Se Bruk Launchpad til å vise og åpne apper på Mac i Brukerveiledning for macOS.