Romtilpasset lyd

Macer med Apple-chip støtter romtilpasset lyd, en teknologi som gir deg en kinoaktig opplevelse når du ser på film og videoer eller hører på musikk i Dolby Atmos. Med romtilpasset lyd på støttede hodetelefoner får en inntrykk av at lyden kommer fra forskjellige retninger. Sporing av hodebevegelser, som kan slås av og på, låser lyder til ett sted når du beveger deg – så hvis et lydspor spilles fra din høyre side og du snur deg rundt, hører du det fra din venstre side. Du får også en oppslukende lydopplevelse i apper støttet på iOS, iPadOS, tvOS og macOS. For eksempel i FaceTime på Mac sprer romtilpasset lyd stemmene slik at de høres ut som om de kommer fra den plasseringen vennene dine har i FaceTime-vinduet.

Hvis du vil finne ut mer om romtilpasset lyd og sporing av hodebevegelser, kan du se Styr romtilpasset lyd og sporing av hodebevegelser i AirPods-brukerhåndboken samt Apple-kundestøtteartikkelen Lytt med romtilpasset lyd for AirPods og Beats. Hvis du vil ha generell informasjon om romtilpasset lyd i Apple Music, kan du se Om Romtilpasset lyd med Dolby Atmos i Apple Music.