SMS- eller MMS-meldinger

SMS (Short Message Service) gjør det mulig å sende og motta korte tekstmeldinger. MMS (Multimedia Message Service) gjør det mulig å sende og motta tekstmeldinger med grafikk, lydklipp, videoer og annet medieinnhold. Hvis aktiverer videresending av tekstmeldinger på iPhone, kan du sende og motta SMS- og MMS-meldinger på Macen.

Hvis du vil ha mer informasjon om de ulike meldingstypene, kan du lese Om iMessage og SMS/MMS.