Launchpad

Launchpad på Mac er en visning der du finner en oversikt over, og kan åpne programmer som er på Macen.

En Mac-skjerm med Launchpad åpent, som viser en mappe med programmer i Launchpad og Launchpad- og App Store-symbolene i Dock.

Åpne og lukk Launchpad. Klikk på Launchpad-symbolet  i Dock for å åpne Launchpad. For å lukke den, trykker du på Esc eller klikker hvor som helst på skjermen (unntatt på et programsymbol).

Søk etter et program. Skriv inn navnet på programmet i søkefeltet øverst i Launchpad. For å gå til en annen side i Launchpad, trykker du på Kommando-venstrepil eller Kommando-høyrepil.

Organiser programmer i Launchpad. Launchpad organiserer programmene dine i et rutenett. Flytt et program til et ny plassering for å omorganisere programmene. Flytt et program over et annet program for å opprette en mappe. Flytt flere programmer til den nye mappen for å legge dem til. Du kan fjerne et program fra en mappe ved å flytte det ut av mappen.

Finn ut mer. Se Apple-kundestøtteartikkelen Bruke Launchpad på Mac.