Finn programvare og oppdateringer på Internett

Last ned programvare, sikkerhetsoppdateringer og systemoppdateringer fra Mac App Store eller Apple-nettstedet.

• Gå til Mac App Store.

Velg blant tusenvis av Mac-programmer, og kjøp og last ned de du vil ha. Etter installering legges programmer til i Launchpad. Du finner også oppdateringer for programmer og macOS i App Store.

Åpne App Store for meg

• Se Apples nettsted for nedlastinger.

Få oppdateringer for macOS-programmer, og last ned Apple-programvare, demoer og Safari-tillegg.

• Se nedlastinger fra kundestøtte hos Apple.

Få macOS-systemoppdateringer, inkludert viktige sikkerhets- og firmwareoppdateringer. (Du kan også få de samme oppdateringene fra Mac App Store.)

Oppdateringer for de andre enhetene dine er også tilgjengelige på nedlastingsnettstedet for Apple-kundestøtte.