Konfigurer en AirPort-basestasjon

Konfigurer AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule til å dele Internett-bredbåndstilgangen med trådløse maskiner i nettverket ditt og dele en USB-skriver.

Du kan også konfigurere AirPort Express til å bruke AirPlay til å spille av musikk fra iTunes på stereoanlegg eller via høyttalere.

1. Koble riktige kabler til basestasjonen:

• Koble til Internett: Koble en Ethernet-kabel fra DSL- eller kabelmodemet til Ethernet WAN-porten på basestasjonen.

• Del en USB-skriver: Koble en USB-kabel fra en kompatibel USB-skriver eller USB-porten på basestasjonen.

• Bruk AirPlay til å spille av musikk fra iTunes via AirPort Express: Koble en lydkabel fra stereoanlegget til lydutgangen på AirPort Express.

2. Koble enhetens støpsel til et strømuttak.

3. Klikk på Wi-Fi-statussymbolet i menylinjen på Macen, og velg enheten.

4. AirPort-verktøy åpnes. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere den trådløse enheten.

AirPort Express er kompatibel med høyttalere med innebygd forsterker som er koblet til lydutgangen. Du kan ikke bruke USB-høyttalere med strømforsyning med AirPort Express.

Hvis du vil vite mer om hvordan du bruker AirPort, åpner du AirPort-verktøy og velger Hjelp > Hjelp for AirPort-verktøy.

Åpne AirPort-verktøy for meg