Se nylig brukte programmer, filer og tjenere

De siste programmene, filene og tjenerne du har brukt, vises i en liste i Apple-menyen. Du kan raskt åpne et program eller en fil på nytt, eller koble til en tjener, fra menyen.

Åpne objekter på nytt

• Åpne et program eller en fil på nytt: Velg Apple-menyen > Sist brukte objekter, og velg deretter objektet fra Programmer- eller Dokumenter-delen.

• Koble til en tjener på nytt: Velg Apple-menyen > Sist brukte objekter, og velg deretter tjeneren fra Tjenere-delen i undermenyen.

Endre antallet objekter som vises i listen

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt.

Åpne Generelt-valgpanelet for meg

2. Klikk på Sist brukte objekter-lokalmenyen, og velg deretter et antall.

Hvis du vil tømme Sist brukte objekter-menyen, velger du Apple-menyen > Sist brukte objekter > Tøm meny.