Om USB-C

USB-C er en USB-standard som støtter strøm, dataoverføring og video ut.

Hvis Macen har en USB-C-port, kan du koble den til en USB-C-strømadapter for å lade Macen. Du kan også bruke en USB-C-til-Lightning-kabel og USB-C-adapterkabler til å koble Macen til andre enheter og skjermer.

• Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter, for å koble enkelte nyere MacBook- og iMac-modeller til Thunderbolt 2-enheter eller en Thunderbolt-skjerm.

• USB-C digital AV-multiportadapter for tilkobling av en HDMI-skjerm, en enhet med vanlig USB og en USB-C-strømforsyningsenhet.

• USB-C VGA-multiportadapter for tilkobling av en VGA-skjerm, en enhet med vanlig USB og en USB-C-strømforsyningsenhet.

• USB-C-til-USB-adapter for tilkobling av enheter med vanlig USB, for eksempel kameraer, skrivere og minnepinner. Denne adapteren kan ikke kobles til en strømforsyningsenhet.

• USB-C-til-Lightning-kabel for å koble iPhone, iPad, iPod touch eller iPod nano til datamaskinens USB-C-port for synkronisering og lading.

Viktig: Unngå tap av data ved å ikke koble USB-C digital AV-multiportadapteren eller USB-C VGA-multiportadapteren fra strøm under overføring av data.