Bruk en mobiltelefon for å koble til Internett

Hvis du ikke har Internett-tilgang, er det mulig du kan bruke en mobiltelefon med Bluetooth til å koble Macen til Internett med hastigheter på opptil 56 Kbps. Mobiltjenesteleverandøren din må tillate at du bruker telefonen som modem.

Hvis du har en iPhone eller en iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller), kan du slå opp i dokumentasjonen som fulgte med den, når du skal sette opp et personlig tilgangspunkt.

1. Hvis mobiltelefonen din ikke allerede er koblet til Macen, velger du Apple-menyen > Systemvalg og klikker på Bluetooth.

Åpne Bluetooth-valgpanelet for meg

2. Marker telefonen i Enheter-listen, og klikk deretter på Koble til.

3. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Nettverk, og klikk på Bluetooth-PAN i listen til venstre.

Hvis Bluetooth-PAN ikke er tilgjengelig, klikker du på Legg til-knappen , klikker på Grensesnitt-lokalmenyen og velger Bluetooth-PAN.

4. Velg telefonen fra Enhet-lokalmenyen, og klikk på Koble til.