Bibliotek-mappen

Denne mappen inneholder fonter, Internett-programtillegg og andre objekter som brukes av programmer som er tilgjengelige for alle brukere på Macen. Ikke bruk denne mappen til å oppbevare filer og mapper du oppretter. Det bør du heller bruke Dokumenter-mappen til.

Bibliotek-mappen er skjult. Hvis du av en eller annen grunn vil åpne den, klikker du på skrivebordet for å forsikre deg om at du er i Finder, holder nede Tilvalg-tasten og velger Gå > Bibliotek.