Apple-ID

En Apple-ID gir deg tilgang iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord.

Merk: På enkelte steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse som Apple-ID.

Du finner mer informasjon om Apple-ID på siden Kundestøtte for Apple-ID. Gå til nettstedet for Apple-ID-konto hvis du vil opprette en.

Alle kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du gjennomfører kjøp på iPad, iPhone eller en annen Mac, logger du alltid på med samme Apple ID slik at du kan se alle kjøpene dine på denne Macen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Du finner mer informasjon i Apple-kundestøtteartikkelen Bruke Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch.